1804年(文化元年)
私の姉である辻麻衣子が2007年より杜氏を務めており、姉弟のコンビで酒造りを行っております。
岡山の蔵元だからこそ出せる味、御前酒だからこそ表現出来る酒、それは地元岡山が誇る最高の原料である「雄町米」、そして蔵元独自の製法である「菩提酛」で表現されます。
この二つのアイデンティティは古来より伝わるものであり、今までの歴史・文化にリスペクトしながら、今の日本酒を表現していきたいと考えます。
OKAYAMA
1804
We are a sibling-run sake brewery with my older sister Maiko Tsuji serving as the master brewer since 2007.
It is because of Omachi rice, Okayama’s finest raw material, and our original brewing method called bodaimoto that we are able to render a flavor that only a sake brewery in Okayama can, and brew a sake that only Gozenshu can embody.
These are two identities passed on from ancient times. We would like to continue embodying the present-day sake while still paying respect to history and culture.